top of page

Danseskolen Line Falch er hygge, sjov og godt humør for alle, der elsker at danse 

SERVICES

Program

Find hold i din by...

galtenSelskabslokale

Hold i Galten

Her danser vi i det skønne Galten selskabslokale, der ligger helt centralt på Galten torv med indgang bag ved House of Nails. Der er hold i Galten 4 dage om ugen

SøftenForsamlingshus

Hold i Søften

Siden starten i 2014 har Danseskolen haft undervisning i Søften Forsamlingshus hver onsdag - og sådan er det heldigvis stadig.

Der er hold i Søften hver onsdag

ÅrhusHostel

Hold i Hasselager

Aarhus Hostel i Hasselager danner rammen om Danseskolens voksen formation og discohold. Der er undervisning i Hasselager hver mandag.

... find hold i din ønskede aldersgruppe ...

... eller gå på opdagelse i den fulde holdplan 

ABOUT
DSC_1191_Original.jpg

Om os

Danseglæde og plads til alle

Danseskolen Line Falch åbnede dørene til de første hold tilbage i 2014 i Søften forsamlingshus. Fra start var det kun indehaver Line Falch, der underviste 80 glade børn og voksne i Disco, MGP og pardans.

Vores største fokus er at skabe danseglæde for børn, unge og voksne. Det allervigtigste er, at det skal være sjovt at gå til dans, og at der skal være plads til alle - uanset om man er nybegynder eller har danset i 10 år.

Dans for børn og unge

Gennem dansen lærer børn og unge motoriske færdigheder, at støtte deres kammerater, og får nogle fantastiske successer, når et trin endelig lykkes efter mange forsøg. De lærer også om tålmodighed, og hvordan man gennem en målrettet indsats kan nå sine mål.

Dans for voksne

Man bliver aldrig for gammel til at begynde at danse - heldigvis! Også mange voksne har stor glæde af dansen til at styrke motorik, træne hukommelsen, og få noget motion, hvor man samtidig har det sjovt.

For alle gælder det, at det er Danseskolens fornemste opgave at være en fast ramme og støtte for vores elever og hjælpe dem til at n deres mål mens vi har det sjovt!

2014

5

29

år etableret

Instruktører

hold

3

lokationer

Galleri

GALLERI
CONTACT

KONTAKT

Kontakt

Har du spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer, er du altid meget velkommen til at kontakte Danseskolen på telefon 51 88 97 07 eller ved at udfylde kontaktformen herunder

Tak for din henvendelse

Adresser

Galten

Torvet 2A

8464 Galten

Søften

Grønhøjvej 1

8382 Hinnerup

Hasselager

Beringvej 1

8361 Hasselager

Kontakt

 

Danselærer Line Falch Andersen

Line@danse-skolen.dk

51 88 97 07

bottom of page